Påmelding KCC-Lagtempo 2018

Postet av Klepp Cykle Club den 27. Apr 2018

Påmelding til årets KCC-Lagtempo er nå åpen.

Ved påmelding opprettes lagsnavn. Du kan melde deg på i 3 klasser Med Tempobøyle. Uten Tempobøyle og Mix lag. Lenke til påmelding: https://signup.eqtiming.no/Pam...

Årets løype har start og mål ved Horpestad skule på Klepp. Løypen er 40,6 km lang og går langs kysten fra Horpestad på Klepp til Nærland i Hå hvor det vendes. Vendepunktet ved Nærland er tydelig merket med kjegler, her er det også vakter som registrerer passeringene. Vi kjører som vanlig lag med 5 stk der nr 4 i mål bestemmer slutttid. 

På Horpestad skule finnes mulighet for parkering Toaletter og garderober er tilgjengelig. Første start finner sted kl 18.00.

Lenke til start området: https://goo.gl/maps/AEVMpnYQot... 

Påmeldig til årets ritt stenger 21.05  Mulighet for etterpåmelding i sekretariatet ved start fra kl 16.15 - 17.30 rittdagen 23.mai

Kontakt info: post@kkleppcc.no


 
Vinnere KCC Tempoen 2018

Postet av Klepp Cykle Club den 8. Apr 2018


Årets KCC Tempo er gjennomført for syvende gang.  Med ny løype som hadde start og mål ved Horpestad skule var det litt spennende å se hvordan dette ble tatt imot, mye positiv tilbakemelding fra deltagere varmer. 

Vinnere i årets utgave av rittet var, gjerne som ventet Jone Ellingsen fra Sandnes SK. Det har sjelden vært så tett som på årets utgave. Thomas Nærland Bryne CK var nærmest Jone, etter han var det seks stk innenfor et minutt. I dameklassen var det Victoria Valen Havsno fra Stord som ble årets vinner. Blant de uten tempobøyle var Harry Valdeland og Astrid Helen Njærheim fra Sandnes i en egen klasse. Takker alle deltagere for super innsats og alle gode tilbakemeldinger på rittet. Nå står KCC Lagtempoen for tur og håper å se dere igjen her også. 

Flere bilder kommer i egen artikkel snart :-)
Resultater KCC Tempoen 2018

Postet av Klepp Cykle Club den 7. Apr 2018

Her er resultatene fra KCC Tempoen  


Damer uten bøyle

Damer med bøyle

Herrer uten bøyle

Herrer med bøyle


Klepp Cykle Club takker for deltakelse og innsats både til deltagere og dugnadsapparat!Levert av IdrettenOnline