Medlemsinformasjon - august 2019

Postet av Klepp Cykle Club den 22. Aug 2019

KCC – Medlemsinformasjon 08.19


Og plutselig så var sommeren over, ungene er begynt på skolen og gjessene girer seg på å dra sørover. Vi håper på et par gode måneder til med oppegående sykkelvær ute før vi fyrer i peisen og trekker mer innadørs.

Styret som kjører showet nå hadde sitt første møte i mars 2019. På tross av at vi ikke har verdens største kvinneandel i styret fungerer ting veldig bra. Kvinneandelen kan dere som er medlemmer gjøre noe med til neste år! Styret er en vanvittig god gjeng og selv om det er en blanding av grått hår/ikke hår – er det mye kreativitet og bra energi når vi jobber for dere!

Hva er det styret holder på med da? Spiser gulrøtter og drikker kaffe, blant annet. Vi har våre møter ca. en gang per måned og møtes i lokalene til Jæren Gulrot. Der har vi blant annet jobbet med avklaring av oppgaver og ansvar i styret, KCC Tempo, KCC Lagtempo, treninger for våren, økonomi, KCC drakter & klær, jubileumstur, KCC lag for Mairittet, Klepp 24 – KCC24, KCC lag for Nordsjørittet, KCC i folketoget på Klepp, innkjøp av moderne tidtakerutstyr, innkjøp av walkie talkies, flytting av lager, Kalbergskogen Rundt, KCC Høsttur, KCC Høstfest og en god del annet. Vi prøver å bruke ca. annethvert møte på å jobbe med strategi og operasjon.

KCC er en klubb der det skjer mye. Det blir ekstra tydelig når vi lister det opp slik. Vi håper våre medlemmer setter pris på dette. Vi setter også stor pris på tilbakemelding på ting som vi kan gjøre mer av, mindre av eller begynne med – ting som gjør at du kommer enda i bedre form mens du koser deg på sykkelen i din flotte grønne drakt.

 

Så litt generelt om litt forskjellig som kan være greit å vite.

 

Klær: Som dere dere nok vet, Spinn har vårt lager av klær og dere kan bestille det vi har inne på lager 24/7 på Spinn.no. (Husk å legge inn koden «kcc009» i feltet «rabatt kode» på «mine sider». Det er nok heller ikke lenge før vi setter i gang bestilling av klær for vinter/vår.

 

Jubileumstur: Vi jobber mot jubileumstur i 2020. Vi besluttet nylig å ikke arrangere denne til våren, men håper på tidlig høst. Vi snakker fremdeles en tur der KCC støtter økonomisk. Det går nok litt tid før alle detaljer kommer på plass, men vi tenker/ønsker nå kanskje midten av september, ei langhelg (torsdag – søndag), sørover, en plass som passer alle/bredden i klubben og gjerne med følge. Det blir selvsagt sykling, men den blir kanskje ikke en typisk treningsleir der du kommer krypende hjem og går rett i egenmelding. Tiden vil vise – vi har mange ideer, men det er et stykke fra ide til realisering. Akkurat nå jobber vi med leverandører – så får vi se hva de kommer opp med.

 

Går du med en liten turarrangør i magen, er strukturert og like å jobbe med slike kjekke ting – og gjerne vil være med å bidra her – så ta kontakt! (post@kleppcc.no)

 

Vinter spinn: Vi ser på mulighetene for dette i år også. Vi jobber mot spinn inne, både på treningssenter og på Engelsvoll med rullene. 

 

KCC Høstfest: Vi håper på KCC Høstfest i år også, men da er vi avhengige at noen av medlemmene tar ansvar for å arrangere. Er dette noe du ser syn på – ta kontakt på post@kleppcc.no

 

Ungdomssatsning: På årsmøtet i år ble det avklart at KCC nå ikke skulle starte egen ungdomssatsning. Det skal imidlertid «Horvå» - Tubakken Sykkelklubb gjøre. Vi donerte våre 3 ungdomssykler til Horvå og dette initiativet. Dette synes vi er topp og vil gjerne støtte opp om.

 

Kommende KCC arrangementer som du bør få med deg, enten som deltaker eller publikum:

  

Da tenker vi det holder for denne gang.

 

Ha en flott sykkelhøst. Ta med deg naboen ut på sykkeltur. Smil og hils når du treffer folk og syklister på din vei – i alle fall hvis du er ute i KCC drakten J

 

For styret i KCC å di

Lars Kåre Skjørestad


0 Kommentar

Velkommen til KCC-24

Postet av Klepp Cykle Club den 8. Aug 2019

 

KCC-24
7. - 8. September 2019

 

KCC 24 er et 24 timers landeveisritt i KCC sin tempoløype rundt Orrevannet i Klepp kommune. Det er en flat trasè på 21 km. Som skal forseres så mange ganger som mulig i løpet av rittet. Rittet er åpent for lag med 1 til 4 deltakere pr. lag


Påmelding på EqTiming

Generell informasjon

 • Inntil 200 syklister kan stille til start i årets utgave av KCC-24
 • Det blir i år kun to øvelser. Èn 12 timers og èn 24 timers klasse
 • Man kan delta som lag eller individuell (lag med 1 person)
 • Alle lag kan bestå av damer, herrer eller mix.
 • Kun en rytter fra hvert lag på banen om gangen. 
 • Det er tillatt med landeveissykkel, CX og MTB. Det er ikke tillatt med tempobøyle.
 • Det er påbudt med lys på sykkelen i tidsrommet f.o.m. kl. 20:00 t.o.m kl. 08:00
  Det skal være av typen fast lys, hvitt foran og rødt bak, kraftig nok til at syklisten kan se ikke bare «bli sett»
 • Ryttere som er på banen skal til enhver tid ha startnummer synlig på ryggen, på det ytterste   plagget på overkroppen. Banevaktene vil stoppe og bortvise ryttere fra banen, dersom de ikke har synlig nummer på ryggen.
 • Tidtakerbrikken sitter i startnummer som festes på hjelmen
 • Det er ikke tillatt med langing til ryttere utenfor depotsonen.
 • All veksling av ryttere skal foregå i depoet. Vekslingssonen har maksimal hastighet på 10 km/t
 • Ved målgang vil dette bli markert med målflagg. Påbegynt runde når målsignalet gis må fullføres for å få tellende runde.
 • Siste runden må være påbegynt før 08:59 (Søndag) og den må fullføres for å være tellende
 • Premiering av raskeste lag, raskeste kvinne og raskeste mann i hvert øvelse (12/24 timer)
 • Arrangøren står fritt til å premiere utvalgte utøvere/lag i tillegg.
 • Påmeldingsavgiften er kr. 499,- pr. person for begge klasser. Dette dekker også kost og losji under hele løpet.
 • NCK turrittreglement gjelder for rittet. Dette finner du her; Link til NCF turrittreglement.
  Alle utøvere plikter å sette seg godt inn i reglementet for å sikre en tryggest mulig gjennomføring av rittet.
 • Det er krav om lisens fra Norges Cykle Forbund. Lisens for arrangementet er tilgjengelig å kjøpe i forbindelse med påmeldingen, dersom man ikke har en helårslisens gjennom sykkelklubb

Praktisk informasjon

 • Rittet starter kl. 09:00 lørdag 7. september for begge øvelser.
 • Vi tilbyr overnatting (gymsal) dusj og toalett ved startområdet. Pris overnatting og frokost lørdag morgen kr. 200,- Bestilles på e-post. NB ha med eget sengetøy.
 • I startområdet vil det være et depot hvor man skal oppbevare syklene når de ikke er i bruk. I området hvor depoet befinner seg vil det også være mulighet for «verkstedshjelp» om man trenger det underveis.
 • Det vil foregå matservering fra Horpestad skule under hele rittet. Varm og kald mat og drikke
 • Ved Horpestad skule gis det adgang til toalett og dusjanlegg
 • Rittet har egen lege/helsepersonell tilgjengelig
 • Startoppstilling vil foregå etter startnummerrangering. Det er arrangørens rett til å kunne gjøre justeringer i startrekkefølgen. Feltet startes som en fellesstart på gitt klokkeslett
 • Kjøretøy fra arrangøren vil kjøre bak siste utøver til målgang.
 • Resultater vises på skjerm fortløpende og på eq-timing.no
 • Rittet vil bli live streamet og vist på storskjerm på Klepp 24 (Hvis vi får det til)

 

KCC henviser til alle deltakere å opptre på en respektfull måte ovenfor konkurrenter, personell og utstyr. Sørg for at alt avfall blir kastet i de oppsatte avfallsdunkene, og at området forlates ryddig og i uskadd stand. Vis respekt for naboer og naboers eiendom

Man kan delta som individuell utøver eller i lag. Antall runder og rundetiden blir målt for hver enkelt utøver og man kan dermed konkurrere innbyrdes i hvert lag, samtidig som man konkurrerer som lag.

Et lag på 4 personer kan seg i mellom bli enige om hvem som skal sykle når. Det er opp til hvert enkelt lag å planlegge hvordan de ønsker å fordele oppgavene under rittet, men kun 1 rytter fra laget kan være på banen av gangen. 

I 2019 er KCC-24 et samarbeid mellom KCC og Klepp Menighet / Stiftelsen Klepp Nye Kyrkje. Overskuddet fra arrangementet går uavkortet til stiftelsen og benyttes til deres formål.


Oversiktskart over start / målområdet



0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline