Sorperittet 2020

Postet av Klepp Cykle Club den 25. Jun 2020

30. august avholdes årets Sorperitt!


I år deles rittet i to puljer; XPRESS og BREDDE.
Xpress-pulja er teknisk vanskelig, mens bredde-pulja vil få en del lettere terreng.

Xpress starter kl 11:00

Bredde starter kl 12:15


Rittet vil bli kjørt i skogen nær Øksnevad VGS, men på grunneiers vegne ber vi om å begrense trening i området.

Påmelding hos EQtiming.no
https://live.eqtiming.com/51451#dashboard


0 Kommentar

Treninger i gang igjen!

Postet av Klepp Cykle Club den 23. Jun 2020

Vi har nå startet opp med faste ukentlige fellestreninger igjen.

Tirsdager kl 18 kjører vi bakkeintervaller i Fjermestad-bakken. Alle kjører i sitt tempo opp og ned bakken i ca 1 time - så sykler vi rolig og samlet hjemover når vi er ferdige. De fleste benytter landeveissykler, men mange bruker også terrengsykkel. Disse treningene bygger form!
Anbefalt sykkel: RCB/MTB/CX

Onsdager er breddeturdag, det vil si roooolig tempo - alle skal med! Disse turene er svært populære, de siste ukene har det vært rekordoppslutning med jevnt 20+ kvinner og menn. Turlederne utfordrer hverandre til å finne stadig nye flotte stier og grusveier - her er en gyllen mulighet å få oppleve Jæren i all sin prakt! Er du ny på sykkelen anbefales disse turene.
Oppmøte: BMX-banen v/Kleppeloen kl 18:00, varighet 2t
Anbefalt sykkel: MTB/CX

Lørdag er langturdag på landeveissykkelen. 3+ timer i passende tempo og god drøs.
Oppmøte: Mix-kiosken i Kleppekrossen kl 08:00, varighet 3-4t
Anbefalt sykkel: RCB

Bli med i Facebook-gruppa KCC Trenings- & Tur-drøs (https://www.facebook.com/groups/kccttd/?ref=br_rs ) for å holde deg oppdatert om turene våre.


Foto: Bjarne André Asheim


0 Kommentar

Koronavirus

Postet av Klepp Cykle Club den 22. Mar 2020

Vi ser oss nødt til å kansellere alle fellestreninger inntil videre

 

Så snart viruset roer seg gjenopptar vi de faste treningsturene, det vil bli annonsert her

 

Kommuneoverlegen i Klepp minner oss om kapasitetsutfordringene i helsevesenet og anbefaler oss å trø varsomt i tiden fremover.

 

Styret fortsetter planleggingen av andre aktiviteter som normalt. 

 


0 Kommentar

Innkalling til årsmøtet 2020

Postet av Klepp Cykle Club den 15. Jan 2020


Klepp Cykle Club - Innkalling til årsmøte 2020


Tidspunkt : Tirsdag 18. februar 2020 klokken 19:00
Sted : Vinterhagen, Jærhagen

Dagsorden:

 • Velkommen
 • Godkjenning av innkallingen
 • Valg av møteleder
 • Valg av referent
 • Valg av 2 stk. til å underskrive protokoll
 • Godkjenning av årsmelding for 2019 
 • Godkjenning av revidert regnskap for 2019 
 • Godkjenning av budsjett for 2020
 • Godkjenning av medlemskontingent for 2021
 • Valg
  • Styre
  • Revisor
  • Valgnemnd 
 • Behandling av innkomne forslag
 • Informasjon & diskusjon
  • Ritt som arrangeres av KCC i 2020
  • Ritt som KCC tenker å sykle sammen i 2020
  • Status & informasjon rundt Jubileumstur 2020
  • Status – strategi plan

Enkel bevertnig.

Forslag til saker fra medlemmene må være innkomne til styret innen 11.02.2020. Saker sendes skriftlig via epost til post@kleppcc.no

Det ville vært veldig oppmuntrende om vi ble en god gjeng på årsmøtet! Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å prioritere dette i år.

Velkommen!

 

Mvh 

Klepp Cykle Club v/styret

www.kleppcc.no

 

 

Vedlegg:

 • Gjeldende vedtekter for KCC (lenke)
 • Innkalling i PDF format (lenke)
 • KCC Årsmelding 2020 (lenke)
 • KCC Regnskap 2019 & Budsjett 2020 (lenke)
 • KCC Strategiplan 2019-2022 (lenke)

0 Kommentar

Medlemsinformasjon - august 2019

Postet av Klepp Cykle Club den 22. Aug 2019

KCC – Medlemsinformasjon 08.19


Og plutselig så var sommeren over, ungene er begynt på skolen og gjessene girer seg på å dra sørover. Vi håper på et par gode måneder til med oppegående sykkelvær ute før vi fyrer i peisen og trekker mer innadørs.

Styret som kjører showet nå hadde sitt første møte i mars 2019. På tross av at vi ikke har verdens største kvinneandel i styret fungerer ting veldig bra. Kvinneandelen kan dere som er medlemmer gjøre noe med til neste år! Styret er en vanvittig god gjeng og selv om det er en blanding av grått hår/ikke hår – er det mye kreativitet og bra energi når vi jobber for dere!

Hva er det styret holder på med da? Spiser gulrøtter og drikker kaffe, blant annet. Vi har våre møter ca. en gang per måned og møtes i lokalene til Jæren Gulrot. Der har vi blant annet jobbet med avklaring av oppgaver og ansvar i styret, KCC Tempo, KCC Lagtempo, treninger for våren, økonomi, KCC drakter & klær, jubileumstur, KCC lag for Mairittet, Klepp 24 – KCC24, KCC lag for Nordsjørittet, KCC i folketoget på Klepp, innkjøp av moderne tidtakerutstyr, innkjøp av walkie talkies, flytting av lager, Kalbergskogen Rundt, KCC Høsttur, KCC Høstfest og en god del annet. Vi prøver å bruke ca. annethvert møte på å jobbe med strategi og operasjon.

KCC er en klubb der det skjer mye. Det blir ekstra tydelig når vi lister det opp slik. Vi håper våre medlemmer setter pris på dette. Vi setter også stor pris på tilbakemelding på ting som vi kan gjøre mer av, mindre av eller begynne med – ting som gjør at du kommer enda i bedre form mens du koser deg på sykkelen i din flotte grønne drakt.

 

Så litt generelt om litt forskjellig som kan være greit å vite.

 

Klær: Som dere dere nok vet, Spinn har vårt lager av klær og dere kan bestille det vi har inne på lager 24/7 på Spinn.no. (Husk å legge inn koden «kcc009» i feltet «rabatt kode» på «mine sider». Det er nok heller ikke lenge før vi setter i gang bestilling av klær for vinter/vår.

 

Jubileumstur: Vi jobber mot jubileumstur i 2020. Vi besluttet nylig å ikke arrangere denne til våren, men håper på tidlig høst. Vi snakker fremdeles en tur der KCC støtter økonomisk. Det går nok litt tid før alle detaljer kommer på plass, men vi tenker/ønsker nå kanskje midten av september, ei langhelg (torsdag – søndag), sørover, en plass som passer alle/bredden i klubben og gjerne med følge. Det blir selvsagt sykling, men den blir kanskje ikke en typisk treningsleir der du kommer krypende hjem og går rett i egenmelding. Tiden vil vise – vi har mange ideer, men det er et stykke fra ide til realisering. Akkurat nå jobber vi med leverandører – så får vi se hva de kommer opp med.

 

Går du med en liten turarrangør i magen, er strukturert og like å jobbe med slike kjekke ting – og gjerne vil være med å bidra her – så ta kontakt! (post@kleppcc.no)

 

Vinter spinn: Vi ser på mulighetene for dette i år også. Vi jobber mot spinn inne, både på treningssenter og på Engelsvoll med rullene. 

 

KCC Høstfest: Vi håper på KCC Høstfest i år også, men da er vi avhengige at noen av medlemmene tar ansvar for å arrangere. Er dette noe du ser syn på – ta kontakt på post@kleppcc.no

 

Ungdomssatsning: På årsmøtet i år ble det avklart at KCC nå ikke skulle starte egen ungdomssatsning. Det skal imidlertid «Horvå» - Tubakken Sykkelklubb gjøre. Vi donerte våre 3 ungdomssykler til Horvå og dette initiativet. Dette synes vi er topp og vil gjerne støtte opp om.

 

Kommende KCC arrangementer som du bør få med deg, enten som deltaker eller publikum:

  

Da tenker vi det holder for denne gang.

 

Ha en flott sykkelhøst. Ta med deg naboen ut på sykkeltur. Smil og hils når du treffer folk og syklister på din vei – i alle fall hvis du er ute i KCC drakten J

 

For styret i KCC å di

Lars Kåre Skjørestad


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline