Hvorfor bli medlem i KCC?


Først og fremst: Bli med i Facebook-gruppa "KCC Trenings- & Tur-drøs" for å holde dere oppdaterte på hva som rører seg. Her legger medlemmer ut turene som kommer +++

Klepp Cykle Club ble etablert i 2009 av en vennegjeng på Klepp. Nærmeste sykkelklubb den gang var på Bryne, så det var på tide å etablere en egen sykkelklubb på Klepp. Klubben vokste raskt til over 100 medlemmer i 2010, noe som viste at dette var et populært initiativ. Klubben har stort fokus på godt miljø, og jobber aktivt for å kunne tilby sine medlemmer et så godt tilbud som mulig. Vi har faste treninger, spinning på vinterhalvåret og to ritt som vi selv arrangerer årlig.

Klubben har mange dyktige syklister som hevder seg helt i toppen i sykkelmiljøet. Mange av disse tilbyr våre medlemmene oppfølging på både landevei og MTB sykling alene eller sammen med våre samarbeidspartnere. Vi jobber for at vi hvert år stiller med lag på noen av de mest populære rittene.

Det viktigste med en sykkelklubb er sosiale treninger sammen med andre sykkelinteresserte i vårt nærområde. Vårt slagord: "Vi holder jærbuen i form!" er et viktig motto for oss. Vi jobber aktivt for å ivareta sikkerheten for syklister og jobber for en god harmoni mellom syklister og andre trafikanter.

Vi har tilbud for de fleste, både for landvei og MTB da flere ambisjonsnivåer ivaretas. Klubben jobber for å oppnå et best mulig miljø, der våre medlemmer i sterk grad er med å bidrar til hvordan klubben skal drives. Videre deles mye kunnskap med våre medlemmer på vår hjemmeside, sosiale medier og via temakvelder.

Aldersgrense for medlemskap er 14 år.

KCC har tre medlemskapsformer.
Ordinært medlemskap (450,-) og Familiemedlemskap (800,-) inkluderer alle våre faste treningsaktiviteter, inklusive spinning på vinterhalvåret.

Du vil også få tilgang på eksklusive avtaler på Nr1 Fitness Treningsenter. Vi har også gjennom vår samarbeidspartner Spinn Sykkelshop meget gode avtaler på service deler og utstyr.

Det er også mulig å velge Støttemedlemskap (200,-), da uten medlemskapsfordelene.

Vi deltar med lag på minst et av de store rittene i og utenfor vår region. Her kan du delta på lag og få tilgang på en komplett pakke der klubben dekker mye av utgiften.

Eksklusivt for våre medlemmer arrangeres det også turer til utlandet på våren. Dette er populært og bra terapi. De siste årene har disse turene blitt lagt til Italia/Spania. 

Du må selvsagt ikke være medlem for å være med på våre åpne treninger, her er du alltid velkommen. Men som medlem blir du mer integrert i vårt nettverk ved at du jevnlig blir oppdatert med nyttig treningsrelatert informasjon fra klubben.


Årsmøteprotokoller

Protokoll 2023.pdf

Protokoll 2022.pdf

Protokoll 2021.pdf

Protokoll 2020.pdf

Protokoll 2019.pdf

Protokoll 2018.pdf

Protokoll 2017.pdf