Medlemsinformasjon - august 2019

Postet av Klepp Cykle Club den 22. Aug 2019

KCC – Medlemsinformasjon 08.19


Og plutselig så var sommeren over, ungene er begynt på skolen og gjessene girer seg på å dra sørover. Vi håper på et par gode måneder til med oppegående sykkelvær ute før vi fyrer i peisen og trekker mer innadørs.

Styret som kjører showet nå hadde sitt første møte i mars 2019. På tross av at vi ikke har verdens største kvinneandel i styret fungerer ting veldig bra. Kvinneandelen kan dere som er medlemmer gjøre noe med til neste år! Styret er en vanvittig god gjeng og selv om det er en blanding av grått hår/ikke hår – er det mye kreativitet og bra energi når vi jobber for dere!

Hva er det styret holder på med da? Spiser gulrøtter og drikker kaffe, blant annet. Vi har våre møter ca. en gang per måned og møtes i lokalene til Jæren Gulrot. Der har vi blant annet jobbet med avklaring av oppgaver og ansvar i styret, KCC Tempo, KCC Lagtempo, treninger for våren, økonomi, KCC drakter & klær, jubileumstur, KCC lag for Mairittet, Klepp 24 – KCC24, KCC lag for Nordsjørittet, KCC i folketoget på Klepp, innkjøp av moderne tidtakerutstyr, innkjøp av walkie talkies, flytting av lager, Kalbergskogen Rundt, KCC Høsttur, KCC Høstfest og en god del annet. Vi prøver å bruke ca. annethvert møte på å jobbe med strategi og operasjon.

KCC er en klubb der det skjer mye. Det blir ekstra tydelig når vi lister det opp slik. Vi håper våre medlemmer setter pris på dette. Vi setter også stor pris på tilbakemelding på ting som vi kan gjøre mer av, mindre av eller begynne med – ting som gjør at du kommer enda i bedre form mens du koser deg på sykkelen i din flotte grønne drakt.

 

Så litt generelt om litt forskjellig som kan være greit å vite.

 

Klær: Som dere dere nok vet, Spinn har vårt lager av klær og dere kan bestille det vi har inne på lager 24/7 på Spinn.no. (Husk å legge inn koden «kcc009» i feltet «rabatt kode» på «mine sider». Det er nok heller ikke lenge før vi setter i gang bestilling av klær for vinter/vår.

 

Jubileumstur: Vi jobber mot jubileumstur i 2020. Vi besluttet nylig å ikke arrangere denne til våren, men håper på tidlig høst. Vi snakker fremdeles en tur der KCC støtter økonomisk. Det går nok litt tid før alle detaljer kommer på plass, men vi tenker/ønsker nå kanskje midten av september, ei langhelg (torsdag – søndag), sørover, en plass som passer alle/bredden i klubben og gjerne med følge. Det blir selvsagt sykling, men den blir kanskje ikke en typisk treningsleir der du kommer krypende hjem og går rett i egenmelding. Tiden vil vise – vi har mange ideer, men det er et stykke fra ide til realisering. Akkurat nå jobber vi med leverandører – så får vi se hva de kommer opp med.

 

Går du med en liten turarrangør i magen, er strukturert og like å jobbe med slike kjekke ting – og gjerne vil være med å bidra her – så ta kontakt! (post@kleppcc.no)

 

Vinter spinn: Vi ser på mulighetene for dette i år også. Vi jobber mot spinn inne, både på treningssenter og på Engelsvoll med rullene. 

 

KCC Høstfest: Vi håper på KCC Høstfest i år også, men da er vi avhengige at noen av medlemmene tar ansvar for å arrangere. Er dette noe du ser syn på – ta kontakt på post@kleppcc.no

 

Ungdomssatsning: På årsmøtet i år ble det avklart at KCC nå ikke skulle starte egen ungdomssatsning. Det skal imidlertid «Horvå» - Tubakken Sykkelklubb gjøre. Vi donerte våre 3 ungdomssykler til Horvå og dette initiativet. Dette synes vi er topp og vil gjerne støtte opp om.

 

Kommende KCC arrangementer som du bør få med deg, enten som deltaker eller publikum:

  

Da tenker vi det holder for denne gang.

 

Ha en flott sykkelhøst. Ta med deg naboen ut på sykkeltur. Smil og hils når du treffer folk og syklister på din vei – i alle fall hvis du er ute i KCC drakten J

 

For styret i KCC å di

Lars Kåre Skjørestad


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.